De laatste klodder ketchup

Die laatste klodder saus uit de fles is altijd een tour de force. Ik sta zelf bijna op mijn kop wild om me heen te slaan om het restje eruit te krijgen. Onderzoekers van MIT hebben een oplossing: een coating. Ze noemen het LiquiGlide. Ketchup, mayonaise, andere lekkernijen hebben geen kans meer om te blijven plakken en stromen zonder probleem zo op je bord. Het goedje is goedgekeurd door de Amerikaanse voedsel -en warenautoriteit. Revolutionair? Nee! Maar wel, met het BBQ-seizoen voor de boeg, iets om naar uit te kijken. <<

Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: