SoulfoodRadioOnline: Aquarium Drunkard en Bob Seger

Als Soulfood stopt, dan maar – gekunsteld en uiterst onbetrouwbaar – op internet voortgezet. Want er is altijd tijd en ruimte voor een goed programma over muziek. In de rubriek Experimentee Overflakkee de constante zoektocht op internet naar opvallend mooie en onbekende muziek(sites) voortgezet.

Vandaag, op de sterfdag van het radioprogramma, aflevering 1 van SoulfoodRadioOnline: de muzieksite Aquarium Drunkard, een onafhankelijk blog uit LA. De bloggers zijn bijzonder goed in het opsporen van leuke, grappige, prachtige en vaak zeer lokale muziek. Zoals een mini-special over Bob Segers album; voorloper van de Detroit garage rock-scene waaruit onder meer The Stooges en MI5 voortkwamen. En, de site is ruimhartig in mp3’s van goede kwaliteit. Zoals de eerste ‘hitsingel’ van Seger met The Last Heard – East Side Story.Pas veel later speelde hij met de Silver Bullet Band – het contrast tussen beide bands kan qua sound niet veel groter. Volg de site ook op twitter.

een reactie

  1. […] mooi) akoestisch zijn te spelen. Vandaar de bonustrack. De bandnaam, Night Moves is trouwens ook een nummer van Bob Seger – en die kennen we nog bij […]

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: